Om

Bloggen började som ett mindre personligt projekt men har sedan dess vuxit till att idag innefatta fem skribenter som är experter inom specifika områden. Vi har tillsammans över 40 års erfarenhet av allt från att jobba ”på golvet” till projektledning. Tillsamman är målet att skapa informativ blogg med inriktning främst mot tunga industrin och dess möjlighet att expandera i Sverige.

Varför?

Det korta svaret är – för att det behövs.
Det långa svaret är – för att andra röster behöver höras, nya vinklar behöver lyftas upp och en personlig prägel saknas i många av de informationsvägar som finns inom industrin. Vi försöker skapa en personlig prägel och ett annat synsätt än att enbart presentera torr statistik. Vi försöker se företaget bakom statistiken och personen bakom företaget.

Hur?

Bloggen är den röda tråd som webbplatsen är uppbyggd kring. Här kommer våra skribenter att publicera nyheter, låta debattörer komma till tals och ställa olika åsikter mot varandra. En plattform som därmed öppnar upp dörrar för personer som annars inte alltid kommer till tals.
Vi hoppas att ni uppskattar vårt arbete och följer oss på resan genom svenska industrivärlden.